Drönare

Det där lilla extra i filmerna.

Vill du ha ett flygfoto på din fastighet eller behöver du komma åt och få en översikt på ställen som är svåråtkomliga? Som bekant så tillhandahåller vi drönare och drönarpiloter som tillsammans står för otaligt många flygtimmar. Oavsett uppgift så ser vi till att leverera långt över era förväntningar. För att säkerställa att varje minsta detalj följer med så filmar och fotar vi allt i 4K-upplösning. Efter genomförd flygning så hjälper vi gärna till med redigering, om det behövs, annars fixar vi helt enkelt ett USB-minne med samtliga foton och filmer. Om ni behöver se området live så är även detta möjligt, då vi har en livefeed från drönarens kamera till våra enheter på marken. Smidigt va? Tveka inte att kontakta oss om ni känner att ni är i behov utav detta!

Pilot och drönare

4K-upplöst
Sök och kontroll

Intresserad?

Hör av dig till mig!

Mitt namn är Henrik Eriksson och jag är verkställande direktör här på RISE Marketing. Det är jag som kommer vara er kontaktperson när vi arbetar tillsammans med er.

Ni når mig dygnet runt på:
076-555 69 81
henrik.eriksson@risemarketing.se

Kontakta oss

Vi på RISE Marketing är alltid sugna efter nya äventyr. Har du något som du vill ta fram? Hör av dig! Det spelar ingen roll om det är ett färdigskrivet manus till en reklamfilm, eller om det är en vision som inte är helt fullutvecklad ännu, så hjälper vi till er. Från början, till mål, ser vi till att ni syns.