Hemsida

Företagets ansikte utåt. Se till att göra ett bra första intryck!

Oftast är det hemsidan som ger det första intrycket, som gör att kunden får en känsla av företaget och dess kvalitet. Därför är det oerhört viktigt att se till att ha en fullt funktionell och designmässigt tilltalande hemsida. Utöver detta finns det dessutom andra egenskaper som bör uppfyllas, däribland sökmotoroptimering och hemsidans hastighet. Visste du att den genomsnittlige användaren lämnar hemsidan om det tar mer än tre sekunder att ladda? Kort och gott så är det viktigt att hitta en design som, på ett stilfullt sätt, speglar ert företag för kunden, samt att se till att ha en snabb server för hemsidan, så kunden slipper vänta på att hemsidans innehåll ska ladda. När man väl löst dessa punkter så finns det oändligt med småfix man kan göra för att förbättra hemsidan, den viktigaste delen i våra ögon skulle vara att sökmotoroptimera hemsidan, för att få fler kunder att besöka er hemsida.

Anpassad

Tillsammans med er tar vi fram en design som passar ert företag och er kundbas, för att maximera konvertering och göra ett redan kraftfullt säljverktyg ännu mer kraftfullt.

Responsiv

Idag använder de flesta mobilen för att besöka hemsidor. Därför är det otroligt viktigt att ha en responsiv hemsida som fungerar lika bra oavsett hur dina besökare surfar.

Snabb

Människans tålamod är bra, men kort. Våra hemsidor är anpassade och laddas in successivt, för att dra ner på väntetiden för era besökare, vilket gör att de kan besöka alla sidor utan att det upplevs långsamt.

Intresserad?

Hör av dig till mig!

Mitt namn är Samuel Bergman och jag är teknisk direktör här på RISE Marketing. Det är alltså jag som kommer vara er kontaktperson när vi arbetar tillsammans med er hemsida.

Ni når mig dygnet runt på:
070-313 73 66
samuel.bergman@risemarketing.se

Kontakta oss

Vi på RISE Marketing är alltid sugna efter nya äventyr. Har du något som du vill ta fram? Hör av dig! Det spelar ingen roll om det är ett färdigskrivet manus till en reklamfilm, eller om det är en vision som inte är helt fullutvecklad ännu, så hjälper vi till er. Från början, till mål, ser vi till att ni syns.