Medieproduktion

Allt från schyssta reklamfilmer till projektfoton.

Något vi brinner för på RISE Marketing är medieproduktion. Tillsammans har vi flera tusen timmar av filmning och redigering och det är något som vi alla brinner för. Vi älskar att ta en idé på papper till verklighet på film. Vare sig ni vill ha en reklamfilm, introduktionsfilm eller utbildningsmaterial så finns vi där för er. Det behövs heller inte ett färdigställt manus, utan vi kan även hjälpa till med det. Vi har arbetat med flera företag och tagit fram allt från enkla filmer och bilder till deras sociala medier, till större reklamfilmsprojekt. All produktion sker inhouse för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Har du en idé du skulle vilja förverkliga? Tveka inte på att kontakta oss!

Film

Vi filmar allt i 4K-upplösning. Allt för att det ska se så bra ut som möjligt. Därefter skalar vi det beroende på vart tanken är att materialet ska läggas upp. Självklart rekommenderar vi även att vi får redigera era filmer.

Redigering

För att kunna erbjuda högsta möjliga kvalitet redigerar vi foton och filmer, för att garantera maximalt utslag. Inget ser sämre ut än dåligt framtaget material. Detta steget är oerhört viktigt.

Foto

Vare sig ni är ute efter material att lägga upp på era sociala medier, bilder från ett pågående projekt eller personalbilder så finns vi här för er. Vi erbjuder samtliga dessa tjänster till förmånliga priser.

Drönare

Som grädde på moset har vi en drönare för att kunna ge en överblick över ett särskilt område, eller för att ta häftiga bilder och filmer till er reklamfilm. Återigen i 4K-upplösning för att få bästa möjliga kvalitet.
Läs mer här.

Intresserad?

Hör av dig till mig!

Mitt namn är Anton Byström och jag är kreativ direktör här på RISE Marketing. Det är jag som kommer vara er kontaktperson när vi arbetar tillsammans med er.

Ni når mig dygnet runt på:
070-555 34 16
anton.bystrom@risemarketing.se

Kontakta oss

Vi på RISE Marketing är alltid sugna efter nya äventyr. Har du något som du vill ta fram? Hör av dig! Det spelar ingen roll om det är ett färdigskrivet manus till en reklamfilm, eller om det är en vision som inte är helt fullutvecklad ännu, så hjälper vi till er. Från början, till mål, ser vi till att ni syns.