Om oss

Vilka är vi på RISE Marketing? Lär känna oss!

Året var 2019, under våren med sommaren alldeles runt hörnet. Tre kollegor tillika nära vänner sitter, som vanligt under lunchrasten, i soffan i kafeterian, hos deras dåvarande arbetsgivare. Exakt vad som sades vet ingen. Ingen förutom de tre kollegorna själva. Med vad vi vet är att idén att starta eget föddes, där och då.

Från den stunden i soffan, till idag, är det mycket som hänt. Då var det långt, långt bort att starta eget och våga sig på något nytt, men nu är vi här. Och vi har bara börjat. Att vi tre hade synergin och att vi klickade på alla möjliga olika nivåer visste vi redan, men något vi kom att upptäcka är att vi dessutom kompletterar varandra otroligt bra. Med Henriks företagarbakgrund, Samuels intresse för teknik och Antons öga för design insåg vi att vi tillsammans är ostoppbara. Nu sitter vi här med många olika projekt och utmaningar i ryggsäcken, som vi tagit oss an och löst, tillsammans.

Är detta en historia du vill vara med i? Tveka inte, kontakta oss idag!

Kontakta oss

Henrik Eriksson
Verkställande direktör

henrik.eriksson@risemarketing.se

076-555 69 81

Behöver du hjälp med sökmotorannonsering eller vill du ha drönarmaterial? Då ska du kontakta mig!

Samuel Bergman
Teknisk direktör

samuel.bergman@risemarketing.se

070-313 73 66

Mig kontaktar du om du är sugen på en ny hemsida eller om du vill sökmotoroptimera en befintlig hemsida!

Anton Byström
Kreativ direktör

anton.bystrom@risemarketing.se

070-555 34 16

Jag kommer vara din kontaktperson om vi jobbar tillsammans med sociala medier eller medieproduktion. Hör av dig!

Vi på RISE Marketing är alltid sugna efter nya äventyr. Har du något som du vill ta fram? Hör av dig! Det spelar ingen roll om det är ett färdigskrivet manus till en reklamfilm, eller om det är en vision som inte är helt fullutvecklad ännu, så hjälper vi till er. Från början, till mål, ser vi till att ni syns.