Sökmotorannonsering

rätt kunder vid rätt tillfälle.

Genom att annonsera sig i sökmotorer så som Yahoo, Bing och kanske främst Google, så ser man till att synas för potentiella kunder varje gång de söker på något som har med ert företag och er bransch att göra. Genom att konstant synas för kunder bygger man upp ett förtroende och ökar chansen att kunden väljer just er när de ska anlita någon, eller köpa en produkt. Det finns flera olika sätt att marknadsföra sig på i sökmotorerna, men det bästa alternativet är PPC, eller Pay per click, där ni endast betalar för antalet klick som ni får på er annons, inte antalet visningar. Detta kan vara ett lönsamt alternativ i de fall era konkurrenter har optimerat deras hemsidor väldigt hårt på specifika sökord. Ni säkerställer helt enkelt att ni dyker upp ovanför deras länkar utan att lägga ner en enorm massa tid på optimering.

Analys

Vi går igenom utgångsläget och de eventuella konton som redan finns ifall ni hållit på med sökmotorannonsering tidigare. Vi kommer bland annat kolla på sökbeteendet hos era betalande kunder och få en överblick över förutsättningarna och vad som krävs.

Taktik & strategi

Vi presenterar vårt resultat från analysen och går igenom detta tillsammans med er. Därefter sätter vi upp mål, budget, taktiker och strategier. Här bestämmer vi också vilken typ av sökmotorannonsering som passar bäst för er och era potentiella kunder.

Genomförande

Därefter är det bara att sätta igång. Vi sätter upp konton enligt överenskommelse och påbörjar vårt arbete med annonserna, som ni godkänner innan vi aktiverar kampanjerna. Vi jobbar kontinuerligt med att skapa nya annonser för att se vad som fungerar bäst i just er kundbas.

Rapportering

Sist men inte minst, rapportering. Det fina med digital marknadsföring och sökmotorannonsering är att resultaten är så pass lättillgängliga. Vi arbetar kontinuerligt med resultaten från tidigare kampanjer för att kunna skruva på nya kampanjer och maximera utfallet. Det är så vi ger er bäst resultat.

Intresserad?

Hör av dig till mig!

Mitt namn är Henrik Eriksson och jag är verkställande direktör här på RISE Marketing. Det är jag som kommer vara er kontaktperson när vi arbetar tillsammans med er.

Ni når mig dygnet runt på:
076-555 69 81
henrik.eriksson@risemarketing.se

Kontakta oss

Vi på RISE Marketing är alltid sugna efter nya äventyr. Har du något som du vill ta fram? Hör av dig! Det spelar ingen roll om det är ett färdigskrivet manus till en reklamfilm, eller om det är en vision som inte är helt fullutvecklad ännu, så hjälper vi till er. Från början, till mål, ser vi till att ni syns.