Sociala medier

Stick ut ur mängden, bli sedd!

Att sociala medier är en del av vår vardag är ingen nyhet. Många spenderar flera timmar på sociala medier varje dag, från minuten de vaknar till de går och lägger sig igen. Detta gör därför sociala medier till en av de starkaste plattformarna att marknadsföra sitt företag eller sin produkt på. Utöver betald marknadsföring så finns det även utrymme för att bygga en publik helt organiskt, vilket innebär att man inte lägger ner pengar för att synas, utan man tillhandahåller nyttig information som potentiella kunder kan tänkas behöva och på så sätt bygga en publik. Dessa två punkter är något vi på RISE Marketing hjälper till med. Tveka inte på att kontakta oss om ni har några frågor!

Intresserad?

Hör av dig till mig!

Mitt namn är Anton Byström och jag är kreativ direktör här på RISE Marketing. Det är jag som kommer vara er kontaktperson när vi arbetar tillsammans med er.

Ni når mig dygnet runt på:
070-555 34 16
anton.bystrom@risemarketing.se

Kontakta oss

Vi på RISE Marketing är alltid sugna efter nya äventyr. Har du något som du vill ta fram? Hör av dig! Det spelar ingen roll om det är ett färdigskrivet manus till en reklamfilm, eller om det är en vision som inte är helt fullutvecklad ännu, så hjälper vi till er. Från början, till mål, ser vi till att ni syns.